Quest for Growth

Beleggen in aandelen beurs Brussel, BEL 20, lokale fondsen, etc.
Plaats reactie
cardoman
Forum verkenner
Forum verkenner
Berichten: 70
Lid geworden op: 06 Apr 2015 10:55
waarderingen: 14
Contact:

Re: Quest for Growth

Berichtdoor cardoman » 17 Apr 2018 21:23

Freddy schreef:
Lieve16 schreef:
cardoman schreef:Nog iemand de QfG stick met jaarverslag gekregen per post?

Ja, ik heb die stick ook gekregen.


Naar de AV geweest?


Neen, gewoon in de brievenbus. Ik vind het bizar omdat de gegevens die op de stick staan gewoon op de site te vinden zijn. En sommigen die het krijgen en anderen niet lijkt me helemaal not done wegens niet uniform...
14-11-2014 liked last!


14-11-2014
Forum actieveling
Forum actieveling
Berichten: 951
Lid geworden op: 29 Dec 2017 16:39
waarderingen: 211

Re: Quest for Growth

Berichtdoor 14-11-2014 » 17 Apr 2018 21:57

En sommigen die het krijgen en anderen niet lijkt me helemaal not done wegens niet uniform...

Met wat er gesteld wordt, zijn degenen die moeten wachten op bpost eerder in het nadeel door de extra vertraging, en in beginsel bevat bijvoorbeeld een achteraf-jaarverslag niet zozeer koersgevoelige informatie. Misschien heeft QfG relatief veel aandeelhouders voor wie downloaden via de website technisch te moeilijk is, of - waarschijnlijker - die een fysiek exemplaar ontvingen, die service nooit afgezegd hebben, en nooit een e-mailadres hebben doorgegeven?

Inderdaad wel een bizarre oplossing. Bijna alsof een deelneming in maatwerksticks handelt, en dit een soort commercieel aardigheidje of attentie is. Stuur dan een brief, dat aangevraagde fysieke jaarverslagen voortaan zelfs niet meer digitaal fysiek worden aangeleverd. Ik zou problemen kunnen hebben met zowel een website als met PDF, zo Portable is dat niet, maar ook dan is een stick minimaal een "opvallende" oplossing. Stop dan gewoon met fysieke verzending, en voeg eenmalig hooguit een attachment bij voor iedereen die per e-mail aangeeft het te missen.
cardoman liked last!