Aandelentips voor 2018, kies ook uw favorieten

aandelentips voor 2018 header

Richting het einde van dit goede beursjaar zijn beleggers benieuwd naar de aandelentips voor 2018. Lijstjes verschijnen van analisten en financiële instellingen maar wij doen dit anders. Ook voor komend jaar kunnen onze bezoekers weer de aandelentips voor 2018 zelf aangeven. Traditiegetrouw kan er gestemd worden op 5 aandelen uit de BEL20 en 5 aandelen uit de AEX.

Aandelentips voor 2017

In 2016 werden voor zowel de BEL20 als AEX een top 3 samengesteld. Het rendement over deze 6 aandelen bedroeg maar liefst +23%. De aandelentips voor 2017 waren samengesteld uit de meest gekozen aandelen uit de BEL20 en AEX en dit waren:

  • AB Inbev -7%
  • Ahold Delhaize -9%
  • Ageas +10%
  • Galapagos +27%
  • ArcelorMittal +24%

Achter bovenstaande aandelen staan de rendementen van 1 januari 2017 tot en met de slotkoers van 15 december 2017. Mocht in deze selectie evenredig zijn geïnvesteerd dan was het gemiddelde rendement +9%. Zal 2018 ook weer een positief rendement opbrengen?

Vervolg na advertentie


Aandelentips voor 2018 volgens onze bezoekers

Hieronder volgen twee polls waarbij elke bezoeker per index 5 keuzes mag maken. De samenstelling van de indexen kan in de loop van 2018 worden gewijzigd. Dit kan door ‘degradatie of promotie’ van een aandeel uit of naar de index of bijvoorbeeld het verlaten van de beurs. De polls blijven open tot en met 31 december waarna hierna een gecombineerde uitslag wordt gemaakt van de 5 aandelentips voor 2018 volgens de bezoekers van Beursig.com.

Wilt u diverse aandelentips voor 2018 zien, uiteenlopend van analisten tot particuliere beleggers? Bezoek dan het beursforum en deel ook uw favorieten. Hier komen ook aandelen in voor die geen notering hebben in de AEX of BEL20.

Onderstaande polls zijn gesloten, de resultaten zijn te zien in “Beste aandelen voor 2018

Stem hieronder op uw favoriete aandelen:

Wat zijn uw favoriete aandelen voor 2018 in de BEL20? (kies max. 5)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wat zijn uw favoriete aandelen voor 2018 in de AEX? (kies max. 5)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Kosten besparen en brokers vergelijken? Selecteer uw broker:
Brokers Belgie Populair in BelgiëBrokers Nederland Populair in Nederland
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
Lynx beleggen
ACTIE bij LYNX België: €1.000 gratis transacties voor wie t/m 31 maart een rekening opent. LYNX (België) biedt u toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 verschillende landen en geeft gratis beleggingstips. Beleg met één simpele muisklik in aandelen, opties of futures. Zeer lage tarieven.
Informatiepakket aanvragen
Broker Binck
Binck (Nederland) is al jarenlang één van de meest populaire brokers van Nederland. Start met zelf beleggen bij Binck en ervaar een website met veel mogelijkheden en een goede service.
Informatiepakket aanvragen

Bekijk het complete brokeroverzicht >