BinckBank lanceert eigen turbo in België

BinckBank Logo turbo

Sinds vrijdag 13 november is BinckBank begonnen met het aanbieden van de eigen Binck turbo in België. Met turbo’s kunnen beleggers met een hefboom anticiperen op zowel stijgingen als dalingen van de onderliggende waarde. Dit kan op bijvoorbeeld op onder andere aandelen en indexen. Meer uitleg over de werking van turbo’s gaven wij al eerder op Beursig, lees hiervoor het artikel ‘Beleggen met turbo’s’ (klik hier). BinckBank wil met dit product voorzien in de grote vraag van ervaren Belgische beleggers.

Stefaan Roegiers, Country Manager BinckBank België:

“Turbo’s zijn niet meer weg te denken uit de portefeuille van de actieve en ervaren beleggers. Met de Binck turbo willen we voldoen aan de steeds toenemende vraag van onze klanten om versneld te kunnen inspelen op koersevoluties van onderliggende waarden tegen een beperkte eigen inleg.”

Volgens BinckBank worden op dit moment bij meer dan 15% van de beleggingstransacties in België en Nederland een turbo gebruikt. De Binck turbo’s waren tot voor kort alleen exclusief beschikbaar voor klanten in Nederland maar nu ook voor klanten in België. Heeft u interesse bekijkt u dan de prospectus en de voorwaarden op de website van BinckBank (klik hier).

Aanbod van BinckBank turbo’s

Naar aanleiding van het persbericht van BinckBank stelden wij een aantal vragen en kregen wij naast een reactie ook nog aanvullende informatie over de Binck turbo’s. Zo hebben de Binck turbo’s krappe spreads en zijn er ruime handelstijden, namelijk van 8:00 tot 22:00. Het aanbod is momenteel vooral gericht op de Nederlandse markt, zoals turbo’s op aandelen zoals Aegon, ING, Philips, Royal Dutch Shell, etc. Daarnaast zijn er ook turbo’s op een aantal Amerikaanse en Duitse aandelen zoals Apple, Daimler, Facebook, Tesla en Volkswagen. Vooralsnog zijn er op Belgische aandelen alleen nog Binck turbo’s beschikbaar voor Ageas en KBC Groep maar BinckBank zal zeker rekening houden wanneer er vraag komt naar turbo’s op andere Belgische aandelen. Een actueel overzicht van de beschikbare turbo’s kunt u zien op de website van BinckBank (klik hier).

Hefboomproducten, waaronder turbo’s op het forum (klik hier)

Disclaimer: turbo’s zijn risicovolle producten en uitsluitend geschikt voor ervaren, actieve beleggers en niet geschikt voor vermogensopbouw op lange termijn.

Kosten besparen en brokers vergelijken? Selecteer uw broker:
Brokers Belgie Populair in BelgiëBrokers Nederland Populair in Nederland
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
Lynx beleggen
ACTIE bij LYNX België: €1.000 gratis transacties voor wie t/m 31 maart een rekening opent. LYNX (België) biedt u toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 verschillende landen en geeft gratis beleggingstips. Beleg met één simpele muisklik in aandelen, opties of futures. Zeer lage tarieven.
Informatiepakket aanvragen
Broker Binck
Binck (Nederland) is al jarenlang één van de meest populaire brokers van Nederland. Start met zelf beleggen bij Binck en ervaar een website met veel mogelijkheden en een goede service.
Informatiepakket aanvragen

Bekijk het complete brokeroverzicht >