Partners

Partners Beursig

Op deze pagina ziet u een overzicht van partners die samenwerken of een bijdrage leveren aan de website en/of het forum van Beursig. Wilt u ook een samenwerking aangaan? Benader ons dan via contact en u krijgt binnen een werkdag een reactie van ons.

Bankr

Bankr is een informatieve website over de meest uiteenlopende financiële zaken. Zo kun je er waardevolle tips lezen over zowel geld lenen, verdienen en sparen. De meest actuele online leningaanbieders worden er vergeleken waarvan voor- en nadelen worden besproken.

Voor meer informatie zie: http://bankr.nl/

 

Holland Invest

Holland Invest bracht de boeken De Basis van het Beleggen en Beleggingswijsheid uit. Met name De Basis van het Beleggen is één van de favoriete Nederlandstalige beleggingsboeken en dat al meerdere jaren op rij. Daarnaast heeft Holland Invest een bijdrage geleverd aan het beleggers ABC op Beursig.

Voor meer informatie zie: www.hollandinvest.com

 

Slim in Trading

Slim in Trading is een blogsite voor zowel de particuliere als professionele belegger. Niet alleen actuele onderwerpen komen aan bod maar zo kunt u onder andere ook TA (technische analyse) lezen over aandelen, indices, valuta en grondstoffen.

Voor meer informatie zie: www.slimintrading.com

 

Stocktimer

“Wilt u beleggen met producten als CFD, Binaire opties, Futures, Forex of Turbo op de AEX index, CAC 40, DAX en BEL 20 dan bent u bij Stocktimer aan het juiste adres“.

Voor meer informatie zie: www.stocktimer.nl

 

Ouderwijsheid

Een partner van Beursig op het gebied van kennis en software-ervaringen delen en verbeteren. Ouderwijsheid is een website met een forum voor (jonge) ouders die meer willen weten over voeding, opvoeden, speelgoed, gezondheid, dagjes uit, etc.

Voor meer informatie zie: www.ouderwijsheid.nl

 

Linkpartners

De goudprijs bekijken

Geld-lenen-met-bkr.nl

Bruto naar netto

Folder aanbieding

Medische keuring

Speculatietaks.be

Kosten besparen en brokers vergelijken? Selecteer uw broker:
Brokers Belgie Populair in BelgiëBrokers Nederland Populair in Nederland
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
Lynx beleggen
ACTIE bij LYNX België: €1.000 gratis transacties voor wie t/m 31 maart een rekening opent. LYNX (België) biedt u toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 verschillende landen en geeft gratis beleggingstips. Beleg met één simpele muisklik in aandelen, opties of futures. Zeer lage tarieven.
Informatiepakket aanvragen
Broker Binck
Binck (Nederland) is al jarenlang één van de meest populaire brokers van Nederland. Start met zelf beleggen bij Binck en ervaar een website met veel mogelijkheden en een goede service.
Informatiepakket aanvragen

Bekijk het complete brokeroverzicht >